Smartshop

De smartshop voor de beste kwaliteit

Samen met een groep vrienden nemen we 1 keer per maand drugs. Dit kan xtc zijn, maar dit kan ook truffels zijn. Omdat we allemaal wat wantrouwig zijn naar straatdealers zijn we gaan zoeken naar een ander alternatief. Al snel kwamen we uit bij een smartshop. Bij een smartshop is het dan ook mogelijk om drugs te halen van hoge kwaliteit. Voor veel mensen zou dit raar klinken, maar als je er iets langer over nadenkt is het eigenlijk heel erg goed. Een smartshop zelf controleert de drugs namelijk uitvoerend. Daarnaast worden smartshop ook regelmatig gecontroleerd. Mocht er iets niet goed zijn, dan is de kans groot dat de tent moet sluiten. Dit zorgt er dan ook voor dat wanneer mensen hun drugs bij een smartshop halen er een stuk minder ongelukken zouden gebeuren.

Blow accessoires bij de smartshop

Naast dat ik elke maand een keertje drugsgebruik met mijn vrienden, rook ik ook regelmatig wiet. De wiet koop ik dan ook bij een coffeeshop, maar de accessoires haal ik vaak bij een smartshop. Zo koop ik de vloeitjes en tabak bij een smartshop, omdat deze minder vervuilt zijn. Het blijft dan ook niet bij vloeitjes en tabak, want sinds kort heb ik ook een vape gekocht bij de smartshop. Het mooie van deze vape is dat ik hier wiet in kan stoppen. Het effect hiervan is dat het veel harder binnenkomt en dat het een stuk minder slecht is voor de longen. Naast dat ik een vape heb gekocht bij de smartshop heb ik een jaar geleden ook een prachtige bong gekocht. Als ik er zo over nadenk haal ik erg veel blow accessoires bij de smartshop.

Mijn ervaring met de smartshop

Hierboven heb ik al veel verteld over mijn ervaring met de smartshop. Hetgeen waar ik het echter nog niet over heb gehad is het personeel. Omdat het gaat over drugs of over middelen die hier gebruikt worden vind ik het ook erg belangrijk om wat over het personeel te vertellen. Zo vind ik namelijk dat het personeel erg vriendelijk is en erg goed op de hoogte is van alles wat ze verkopen. Dit klinkt natuurlijk erg logisch, maar veel andere bedrijven laten hier wel wat steekjes vallen. Daarnaast stimuleert het personeel drugsgebruik totaal niet. Ze staan wel achter hun producten, maar laten de keuze echt volledig bij jou liggen. Dat zorgt er onder andere voor dat ik zeer positief ben over smartshops.

Meer informatie over een smartshop, kun je hier zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *