Coffeeshop

Coffeeshop

Een coffeeshop is voor veel Nederlanders inmiddels hartstikke normaal, en dit is niet zo gek. Wanneer je geen coffeeshops meer zou hebben in Nederland zou dit natuurlijk bijna raar zijn. Mede daardoor is het goed dat men weet wat een coffeeshop nu precies inhoudt. Wanneer je als buitenlander in Nederland komt, heb je het gevoel dat wanneer men het over een coffeeshop heeft het gaat over een winkel waar je koffie zou kunnen bestellen. En deze achterliggende gedachte is natuurlijk niet zo raar. Mede daardoor kun je ervoor gaan kiezen om zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken dat wanneer je het over een coffeeshop hebt in Nederland dat het in deze gevallen vaak gaat om een winkel waarin je verschillende soorten softdrugs kan kopen. Denk hierbij aan wiet of aan hasj.

Dit is ook één van de meeste beroemde plekken van Amsterdam, en zeker een van de trekpleisters. In Nederland heb je in vrijwel alles steden verschillende soorten coffeeshops. Wanneer je een coffeeshop hebt is dit dus een plek waar je bepaalde soorten legale softdrugs kunt gaan kopen. Er zijn namelijk veel mensen in Nederland die soms een jointje roken. Niet alleen Nederlanders maar ook vooral heel veel toeristen zijn dol op coffeeshops. Dit komt doordat dit eigenlijk in vrijwel alle landen wereldwijd illegaal is. Nederland is het echter hartstikke normaal. Wanneer je door bepaalde steden loopt, ruik je de geur al van wiet of hasj. Dit maakt ons landje natuurlijk een stukje specialer als andere landen wereldwijd.

Coffeeshop in vrijwel elke stad

Je hebt in Nederland in vrijwel elke stad wel een coffeeshop zitten. En dit is natuurlijk hartstikke goed. Wanneer je dit niet weet kan het best als een schok ervaren worden. Voor de meeste Nederlanders is het inmiddels meer dan normaal. Dit kun je natuurlijk niet zeggen over alle buitenlanders die als toerist naar Nederland komen. Er zijn veel mensen die ervoor kunnen zorgen om gemakkelijk en snel naar een coffeeshop te komen. Hier staat Nederland inmiddels ook een beetje om bekend, we worden dan ook door veel mensen de drugshoofdstad van de wereld genoemd. Dit komt doordat je in heel veel landen geen soft drugs mag gebruiken en je bij ons softdrugs kan open op vrijwel elke hoek van de straat als het gaat om de steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam. Mede daardoor kun je er als land voor zorgen dat je veel toeristen hierheen laat komen. Amsterdam is dan ook vooral populair onder de grote getallen vriendengroepen die deze kant op komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *