Coffeeshop

Coffeeshop

Wanneer je op zoek bent naar cannabis is het misschien niet zo verstandig om dit te kopen bij de dealer op de hoek van de straat. Je weet immers niet of je dan ook daadwerkelijk cannabis koopt. Je kunt dan beter naar een coffeeshop gaan. Bij zo’n coffeeshop verkopen ze naast cannabis vaak ook allerlei andere benodigdheden die je nodig hebt om een joint te kunnen draaien. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan filtertips en extra lange vloeitjes. Bij een coffeeshop kun je op een legale manier cannabis kopen. Dit omdat er een gedoogbeleid heerst met betrekking tot coffeeshops. Naast het kopen van cannabis kun je bij zo’n coffeeshop ook vaak andere activiteiten ondernemen.

Activiteiten bij een coffeeshop

Bij een coffeeshop kun je niet alleen terecht voor het kopen van cannabis. Je kunt hier bijvoorbeeld ook gewoon een drankje drinken of een kaartspelletje spelen. Diverse grote steden van ons land hebben een coffeeshop waar je terecht kunt op het moment dat je behoefte hebt aan het roken van een joint. Echter kan het roken van een joint oftewel blowen ook gevaarlijk zijn.

De gevaren van een joint

 

Het roken van cannabis heeft een verslavende werking. Wanneer je eenmaal verslaafd bent aan cannabis zal het je vaak ook niet zomaar lukken om van deze verslaving af te komen. Tevens wordt je stemming vaak versterkt door het gebruik van cannabis. Wanneer je dus niet zo lekker in je vel zit kan het niet verstandig zijn om dan op dat moment te gaan blowen. Dit omdat je jezelf dan mogelijk nog neerslachtiger kunt gaan voelen. De hoeveelheid THC die de cannabis bevat bepaalt de werking van de cannabis. THC beïnvloedt tevens je waarneming. Geuren zal je sterker ruiken en kleuren zullen feller zijn. Cannabis kun je echter niet alleen roken. Het wordt ook gebruikt als ingrediënt voor het maken van ‘space cake’. Tevens inhaleer je meer kankerverwekkende stoffen dan op het moment dat je een sigaretje rookt. Goed voor je gezondheid is het roken van een joint dan ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *